Voníte partnerovi? Víte, co všechno mají vůně na svědomí? Parfémy dotvářejí náš styl a jsou přinejmenším stejně důležité jako způsob oblékání. Je tedy důležité věnovat výběru parfému zvýšenou pozornost.

Vůně se musí hodit k vám i vašemu stylu

Vlastní vůni vnímáte automaticky. Ale pro někoho, kdo se s vámi právě seznámil, jde o novou informaci! Je vůně, kterou používáte, skutečně vyjádřením toho, jaká jste a čeho chcete dosáhnout? Anebo už roky používáte ze zvyku stejný parfém? Okolí si vás s vaší vůní spojuje a máte-li tedy chuť svému okolí sdělit o sobě něco nového, vydejte se na nákupy. To, jak voníte, souvisí úzce tedy nejen s vaším temperamentem a image, ale i s oblékáním.

Minimálně dva, lépe ovšem více

Každá žena by měla mít minimálně dva oblíbené parfémy, které by mohla střídat podle příležitostí a také stylu oblečení. Parfém, který se k vám hodí, dotváří váš styl. Kombinace vůně a stylu oblékání by měla dotvářet harmonický celek vaší osobnosti. Pokud oblékáte pro nejrůznější příležitosti varianty zcela napříč módními žánry, pořiďte si více vhodných parfémů, které budete střídat podle toho, jak se budou hodit k tomu, co máte na sobě. Pokud máte ovšem ve svém stylu jasno a příliš neexperimentujete, doporučuje se pak minimálně obměnit jeden parfém pro zimní období a druhý lehčí pro jaro a léto.

KAFE.CZ RADÍ: Tipy pro léto 2008

Burberry, The Beat

„Mladý, moderní, energický, dynamický, výrazný, veselý, rázný, elán a duchaplnost – tato slova popisují náladu, inspiraci a temperament, které jsme chtěli evokovat vytvořením této vůně,“ říká o své novince Christopher Bailey, kreativní ředitel Burberry.

Parfémová voda s rozprašovačem 50 ml

Běžná cena: 1145 Kč

Jean Paul Gaultier, Classique Summer

Letní limitovaná edice inspirovaná rytmy Afriky. Bez alkoholu!

Toaletní voda s rozprašovačem 100 ml

Běžná cena: 1481 Kč

Lolita Lempicka, Forbidden Flower

Francouzská módní návrhářka Lolita Lempicka uvádí další ze smyslných vůní. Forbidden Flower vás vezme z úžasného světa první vůně a zavede do nových království touhy, odhalí vám kvetoucí svůdnost a nové emoce. V tajemné zahradě se vám před očima krásně rozvinou smyslné zatím nedotknutelné květy. Ohromí vás svou energií, jsou neobyčejně svěží a nebezpečně rozkošné. Květy se probudí a rozkvetou letmým dotekem slunečního paprsku nebo náznaku touhy.

Parfémová voda s rozprašovačem 50 ml

Běžná cena: 1239 Kč

Salvador Dali, Little Kiss

Salvador Dali Little Kiss je novou dívčí vůní určenou pro jaro/léto 2008. Flakón vytvořil francouzský umělec Mikael Carriau inspirovaný Dalího malbami. Tvůrcem ovocně-květinové vůně parfému se stal Guillaume Flavigny.

Toaletní voda s rozprašovačem 50 ml

Běžná cena: 830 Kč

Sergio Tacchini, Feel Good Woman

Nové vůně Feel Good v sobě přinášejí pohodu a potěšení z úžasného středomořského života plného bezstarostnosti, zábavy a ležérnosti. Hodí se ke všem, kteří vyznávají pohodový styl se špetkou svěžího vtipu a spoustou legrace.

Toaletní voda s rozprašovačem 50 ml

Běžná cena: 924 Kč